Loading...

Selülit əritmə pəhrizi
Maraqlı
- 18 Aprel, 2013
- 6 740 Baxış
Loading...

Omba və qıç üstü yağlarını əritmək üçün sınamadığınız yol qalmadı deyilmi?
Bu pəhrizi edərkən...
• Mütləq gündə iki litr su için.
• Maye ehtiyacınızı ağırlıqlı olaraq sudan qarşılayın. Ancaq qəhvə, çay, kola kimi selülit edən içkilərdən uzaq durun.
• Mədəniz diyetə uyğunlaşma təmin edənə qədər, aclığınızı pay aralarında xiyar, pomidor kimi kalori dəyəri aşağı yeməklərlə xərcin.
1-ci gün
Nahar: Yağsız qatıq, armud və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış müsli.
Günorta: Chili sousu ilə hazırlanmış toyuq, iki qaşıq az yağlı plov
Axşam: Dana budla hazırlanmış yağsız salat.
2-ci gün
Nahar: 1 dilim kəpəkli tost çörəyinin üzərinə yağsız krem pendir sürün. Üstünü xiyarla bəzəyin. Yanında şəkərsiz çay içə bilərsiniz.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: Bir qab yağsız makaron, bir qab göbələk yeməyi (150 qram göbələyi yuyub ortadan bölün və 1 qaşıq zeytunyağında qovurun. Göbələyə bir dənə əzilmiş sarımsaq və kiçik kəsilmiş təzə soğan əlavə edin. Duz və qara bibərlə dadlandırın.)
Axşam: Göbək, kök, xiyar, pomidor, qırmızı kələm, qaynadılmış misir, təzə soğan, yağsız ağ pendir, sirkə və bir şirin qaşığı zeytunyağı ilə hazırlanmış salat. Yanında iki dilim kəpəkli çörək.
3-cü gün
Nahar: Yağsız qatıq, çiyələk və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış müsli.
Günorta: Bir qab az yağlı piyaz, iki qaşıq az yağlı plov.
Axşam: İki ədəd/adət qaynadılmış balqabaqda hazırlanmış salat, yanında iki dilim kəpəkli çörək.
4-cü gün
Nahar: 2 dilim toyuq budlu, kəpəkli tost çörəyi, şəkərsiz meyvə çayı.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: 1 dənə qızartma balıq, 2 qaşıq az yağlı plov
Saat 16.00: Çiyələkli süd
Axşam: Paxlalı göbələk salatı, 1 dilim kəpəkli tost çörəyi (Paxlanı qaynadın və soyumasını gözləyin. Göbələkləri yuyub ortadan böldükdən sonra bir qaşıq zeytunyağında 2 dakaka qovurun. Göbələklə paxlanı qarışdırın. İçinə arzuya görə cəfəri də əlavə edə bilərsiniz. Limon, duz və qara bibərlə dadlandırın.)
5-ci gün
Nahar: Yağsız qatıq, alma və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış müsli.
Günorta: 1 ədəd qızartma ət, yağsız salat, bir dilim kəpəkli çörək
Saat 16.00: Yağsız süd
Axşam: Toyuq budla hazırlanmış yağsız salat.
6-cı gün
Nahar: 2 dilim kəpəkli tost çörəyi, yağsız ağ pendir, pomidor.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: İspanaqlı omlet, bir dilim kəpək çörək
Saat 16.00: Bananlı süd
Axşam: Ton balıqlı salat, bir dilim kəpəkli çörək (Göbək pomidor, xiyar və havucu yuyub doğrayın. Bu qarışığa bir kiçik qutu yağsız ton balığı əlavə edin. Bol limon və bir şirin kaşağı zeytunyağı ilə dadlandırın)
7-ci gün
Nahar: Yağsız qatıq, bir kivi və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış bir kasa müsli.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: Bir ədəd/adət qızartma toyuq, 2 dilim kəpəkli çörək
Axşam: Ağ pendirli pomidor salatı, 2 dilim kəpəkli çörək
Bu pəhrizi edərkən...
• Mütləq gündə iki litr su için.
• Maye ehtiyacınızı ağırlıqlı olaraq sudan qarşılayın. Ancaq qəhvə, çay, kola kimi selülit edən içkilərdən uzaq durun.
• Mədəniz diyetə uyğunlaşma təmin edənə qədər, aclığınızı pay aralarında xiyar, pomidor kimi kalori dəyəri aşağı yeməklərlə xərcin.
1-ci gün
Nahar: Yağsız qatıq, armud və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış müsli.
Günorta: Chili sousu ilə hazırlanmış toyuq, iki qaşıq az yağlı plov
Axşam: Dana budla hazırlanmış yağsız salat.
2-ci gün
Nahar: 1 dilim kəpəkli tost çörəyinin üzərinə yağsız krem pendir sürün. Üstünü xiyarla bəzəyin. Yanında şəkərsiz çay içə bilərsiniz.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: Bir qab yağsız makaron, bir qab göbələk yeməyi (150 qram göbələyi yuyub ortadan bölün və 1 qaşıq zeytunyağında qovurun. Göbələyə bir dənə əzilmiş sarımsaq və kiçik kəsilmiş təzə soğan əlavə edin. Duz və qara bibərlə dadlandırın.)
Axşam: Göbək, kök, xiyar, pomidor, qırmızı kələm, qaynadılmış misir, təzə soğan, yağsız ağ pendir, sirkə və bir şirin qaşığı zeytunyağı ilə hazırlanmış salat. Yanında iki dilim kəpəkli çörək.
3-cü gün
Nahar: Yağsız qatıq, çiyələk və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış müsli.
Günorta: Bir qab az yağlı piyaz, iki qaşıq az yağlı plov.
Axşam: İki ədəd/adət qaynadılmış balqabaqda hazırlanmış salat, yanında iki dilim kəpəkli çörək.
4-cü gün
Nahar: 2 dilim toyuq budlu, kəpəkli tost çörəyi, şəkərsiz meyvə çayı.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: 1 dənə qızartma balıq, 2 qaşıq az yağlı plov
Saat 16.00: Çiyələkli süd
Axşam: Paxlalı göbələk salatı, 1 dilim kəpəkli tost çörəyi (Paxlanı qaynadın və soyumasını gözləyin. Göbələkləri yuyub ortadan böldükdən sonra bir qaşıq zeytunyağında 2 dakaka qovurun. Göbələklə paxlanı qarışdırın. İçinə arzuya görə cəfəri də əlavə edə bilərsiniz. Limon, duz və qara bibərlə dadlandırın.)
5-ci gün
Nahar: Yağsız qatıq, alma və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış müsli.
Günorta: 1 ədəd qızartma ət, yağsız salat, bir dilim kəpəkli çörək
Saat 16.00: Yağsız süd
Axşam: Toyuq budla hazırlanmış yağsız salat.
6-cı gün
Nahar: 2 dilim kəpəkli tost çörəyi, yağsız ağ pendir, pomidor.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: İspanaqlı omlet, bir dilim kəpək çörək
Saat 16.00: Bananlı süd
Axşam: Ton balıqlı salat, bir dilim kəpəkli çörək (Göbək pomidor, xiyar və havucu yuyub doğrayın. Bu qarışığa bir kiçik qutu yağsız ton balığı əlavə edin. Bol limon və bir şirin kaşağı zeytunyağı ilə dadlandırın)
7-ci gün
Nahar: Yağsız qatıq, bir kivi və bir şirin qaşığı balla hazırlanmış bir kasa müsli.
Saat 10.00: Bir ovuc quru meyvə
Günorta: Bir ədəd/adət qızartma toyuq, 2 dilim kəpəkli çörək
Axşam: Ağ pendirli pomidor salatı, 2 dilim kəpəkli çörək
Loading...
OXŞAR XƏBƏRLƏR
Загрузка...