Loading...
Düzgün cavablarınızı gözləyirəm...

Düzgün cavablarınızı gözləyirəm...

Loading...

Düzgün cavablarınızı gözləyirəm...

Hər tapılan suala 100 manat hədiyyə ediləcək...
Cavablarınızı şərhlərinizdə qeyd edin...


***

Sual 1: Bir tərəzi və 4 çəki daşımız var. Bu daşlarla 1 kiloqeamdan 40 kiloqrama qədər çəki çəkmək olar. Çəki daşlarının çəkisini tapa bilərsinizmi?

***

Sual 2: Bir odunçu 15 metrlik ağacı 3 bərabər hissəyə bölmək üçün 15 dəqiqə vaxt sərf edir. Elə isə eyni odunçu eyni ölçüdəki ağacı 5 bərabər hissəyə bölmək üçün necə dəqiqə vaxt sərf edər?

***


Sual 3: Sizcə sual işarəsinin yerində hanıs rəqəm olmalıdır?

212, 179, 146, 113, ?

***

Sual 4: Dovşanların və toyuqların yaşadığı bir hində yaqların sayı 94, başların sayı 35-dir. Hində neçə toyuq və dovşan var?

***

Sual 5: Sizcə sual işarəsinin yerində hanıs rəqəm olmalıdır?

7, 2, 9, 11, 18, ?

***
Buyurun...
Çalışın cavablarınızı açıq şəkildə qeyd edin...
Loading...

OXŞAR XƏBƏRLƏR

Загрузка...

SON XƏBƏRLƏR

kenan2003

4 İyun 2015 14:25

Sual 5 cavab 16

Sual 2 cavab 25 deq

Sual 1 cavab 40kq

Sual 4 cavab 23 toyuq 12 dovşan
çunki 35 bas varsa demeli 35 heyvan var.Əgər 23 toyuq olarsa 46 ayaq,12 dovsan olarsa 48 ayaq olur.23+12=35bas ,46+48=94 ayaq

eliyusif

28 Noyabr 2014 11:17

mende burdayam hamiya salamlar.

PeTTy

14 Aprel 2013 08:55

Cavabları uje tapıblar,yene olsa ela olar.

Nina Guney

19 Avqust 2012 11:01

maraqlidi yene olsundunda bele xeber..
--------------------
Olmursa olmur...Vardır Allah'ın bir
bildiyi. Üsyan etmə, sonradan anlayarsan sənin üçün edilən yaxşıliğı.'
- Hz. Muhammed (s.a.s.)

Mr_RoCCo

10 Aprel 2011 00:34

maraqlı suallar olub yenə,çox təəssüf gecikmişəm bu dəfə...
--------------------
FaceBook
Instagram - ageelvevo

Remember_oNlY_me

4 Aprel 2011 15:57

cavablari duz tapmadigimi bilirdim=)

duzgun cavablari tapanlari tebrik edirem.bravo

Elif_87

4 Aprel 2011 11:57

Sitat: like::a::star
Sual 2: 30 deqiqeIzahi: 3 beraber hisse iki yerden kesmek, 5 beraber hisse ise 4 yerden kesmekdir. Birincide oldugu kimi her kesende 7,5 deqiqe vaxt serf edir. 4*7,5=30 deqiqe

Düzgün cavabdır...


Miss Stylish 200 VM
like::a::star 300 VM

Londra zəhmət olmasa pulları qaliblərin balansına əlavə edərsən...


Amma deyirəm bu qədər suallar hazırlayıram, adminlər heç mənim balansımı düşünmürlər puah ...

HeroFerrero

4 Aprel 2011 11:51

Sual 2: 30 deqiqe
Izahi: 3 beraber hisse iki yerden kesmek, 5 beraber hisse ise 4 yerden kesmekdir. Birincide oldugu kimi her kesende 7,5 deqiqe vaxt serf edir. 4*7,5=30 deqiqe
--------------------
Vahid çalış ətrafını incitmə özündən
Cəhd et elə söz söylə - o söz xalqa gərəkdir

Elif_87

4 Aprel 2011 11:30

Sitat: Miss Stylish
3-cv 80
3-cu cvbda ferq 33dur ona gore cvb 80 alinir.

Sitat: Miss Stylish
Mence 5ci sualin cvb-29dur

Sitat: like::a::star
Sual 4: cavab 12 dooshan, ve 23 toyug

Sitat: like::a::star
sual 1: cavab: 1, 3, 9, 27

Düzgün cavablardır...

Remember_oNlY_me

4 Aprel 2011 10:52

Sual 2: Bir odunçu 15 metrlik ağacı 3 bərabər hissəyə bölmək üçün 15 dəqiqə vaxt sərf edir. Elə isə eyni odunçu eyni ölçüdəki ağacı 5 bərabər hissəyə bölmək üçün necə dəqiqə vaxt sərf edər? cavabi 17 yazmishdim indi fikirmi deyishdim.

oduncu birinci hissede agaci 3 beraber hiseye bolmek ucun her bolguye 5 deqiqe vaxt serf edib.yeni 3*5=15.
ikinci hisede ise agaci 5 bereber hiseye bolmek ucunse birinci bolguden iki defe cox oldugunan
5*2=10+ birinci neticenin cavabi 15=25.mence vabab:25 deqiqedi.duz tampasamda canim sag olsun.
love

Remember_oNlY_me

3 Aprel 2011 23:43

***
Sual 1: Bir tərəzi və 4 çəki daşımız var. Bu daşlarla 1 kiloqeamdan 40 kiloqrama qədər çəki çəkmək olar. Çəki daşlarının çəkisini tapa bilərsinizmi?
4*40=160.
160:4=40.cavab;40

***

Sual 2: Bir odunçu 15 metrlik ağacı 3 bərabər hissəyə bölmək üçün 15 dəqiqə vaxt sərf edir. Elə isə eyni odunçu eyni ölçüdəki ağacı 5 bərabər hissəyə bölmək üçün necə dəqiqə vaxt sərf edər? cavab;17 deqiqe

***

Sual 3: Sizcə sual işarəsinin yerində hanıs rəqəm olmalıdır?
cavab;fikirimce 212

Sual 4: Dovşanların və toyuqların yaşadığı bir hində yaqların sayı 94, başların sayı 35-dir. Hində neçə toyuq və dovşan var? cavab;hinde 94 toyuq,35 dovshan var.

***

Sual 5: Sizcə sual işarəsinin yerində hanıs rəqəm olmalıdır?
cavab ya 7 yedi yada 2 di.ama yox mence 2--di.


hamisini duz tapmish olsam sevinerem pul ucun yox hardasa duz fikirleshe bildiyim ucun. love

Aidan

3 Aprel 2011 23:13

BəziLərin tapdım ama biLmirəm düzdü ya yox ama o Toyuğnan Doşan məsəLəsi çoh marağLı gəLdi cavabı səbrsizdiynən gözdiəcəm =)
--------------------
Dream it.
Wish it.
Do it.

venesu

3 Aprel 2011 22:51

sual3:80

sual5-29 yeni 2+7=9,11+18=29

2-ci cavab-25-dir.Çünki 1-deqqeye odunu 3 hisseye bolurseş1-hiiseye 1 deqqe dusur ve belede 5*3=15 edir.5 hiise ucun ise 5*5=25 edirş

sual1.10+10+10+10=40

MoNuElLa

3 Aprel 2011 22:26

Sual 5-29.........
--------------------
Men Senin baxiwini sevdim....
Aglimi aparan,ureyimi isiden....♥



Son 1 gun..(

Mr.Sparrow

3 Aprel 2011 21:32

Xəbər üçün təşəkkür yerrim =) rose
Sual 3: Sizcə sual işarəsinin yerində hanıs rəqəm olmalıdır?
212, 179, 146, 113, ?

33


33
80

Gitarist

3 Aprel 2011 21:02

Tapsam diycem)))

Lineage

3 Aprel 2011 20:34

Sual5: cavab 29

Sual1: cavab 82

12x4=48 (dovwan), 23x2=46 (toyuq), 48+46=94 yerlerinin sayi

ZehleToken

3 Aprel 2011 20:33

yox sual5 cavab 27 100%

Lineage

3 Aprel 2011 20:32

Sual2: cavab 25

Sual3: cavab 80

HeroFerrero

3 Aprel 2011 20:31

Pullarimi ne vaxt veressiz? saytin mene bir chamadan pul borcu var =)
--------------------
Vahid çalış ətrafını incitmə özündən
Cəhd et elə söz söylə - o söz xalqa gərəkdir

ZehleToken

3 Aprel 2011 20:30

sual5:cavab 25

HeroFerrero

3 Aprel 2011 20:29

sual 1: cavab: 1, 3, 9, 27
--------------------
Vahid çalış ətrafını incitmə özündən
Cəhd et elə söz söylə - o söz xalqa gərəkdir

elena

3 Aprel 2011 20:26

5-çi cvbda beledir ki mence 7+2=9 11+18= 29

Awagda yazmamiwdim hellin indi gordum o sozu[ feel

HeroFerrero

3 Aprel 2011 20:25

Sual 5: cavab 29
n=n-1+n-2
--------------------
Vahid çalış ətrafını incitmə özündən
Cəhd et elə söz söylə - o söz xalqa gərəkdir

Emil

3 Aprel 2011 20:23

Sual3: 212, 179, 146, 113, 80
həlli: 212-33=179-33=146-33=113-33=80
--------------------

To get away clean, you have play dirty.

ZehleToken

3 Aprel 2011 20:23

Sual 4: 17 dovsan,18 toyuq var

HeroFerrero

3 Aprel 2011 20:22

Sual 4: cavab 12 dooshan, ve 23 toyug
--------------------
Vahid çalış ətrafını incitmə özündən
Cəhd et elə söz söylə - o söz xalqa gərəkdir

Emil

3 Aprel 2011 20:21

Sual1: 1+13+13+13=40 unknown
Sual2: 25 dəq, həlli: 15:3=5dəq, 5x5=25
--------------------

To get away clean, you have play dirty.

HeroFerrero

3 Aprel 2011 20:19

sual 2: cavab 5

sual 2: cavab 25
--------------------
Vahid çalış ətrafını incitmə özündən
Cəhd et elə söz söylə - o söz xalqa gərəkdir

elena

3 Aprel 2011 20:14

1-1060
2-cvb 9

3-cv 80

3-cu cvbda ferq 33dur ona gore cvb 80 alinir.

Mence 5ci sualin cvb-29dur