Loading...

Qaymaqlı heyva şirniyyatı
Kulinariya
- 13 Yanvar, 2013
- 3 041 Baxış
Loading...
Ərzaqlar:
4 ədəd heyva
1 ədəd alma
100 qr quru üzüm
8 st su
6 st şəkər
0,5 şəkər boyası
2 x.q qaymaq
darçın
Hazırlanma qaydası:
Heyvaların qabıqlarını soyun,iki yerə bölün və ortalarını yaxşıca oyun.Su və 5 st şəkəri qida boyası ilə qarışdırın,heyvaları içinə atıb yumuşalana qədər bişirin.Almanı rəndələyin,quru üzüm,şəkər və darçınla ayrı bir qazanda qovurun.Sonra heyvaları listə düzün və üzərinə almalı qarışımı paylaşdırın.180 dərəcəli sobada 10-15 dəq. bişirin.Soyuduqdan sonra qaymaqla servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
4 ədəd heyva
1 ədəd alma
100 qr quru üzüm
8 st su
6 st şəkər
0,5 şəkər boyası
2 x.q qaymaq
darçın
Hazırlanma qaydası:
Heyvaların qabıqlarını soyun,iki yerə bölün və ortalarını yaxşıca oyun.Su və 5 st şəkəri qida boyası ilə qarışdırın,heyvaları içinə atıb yumuşalana qədər bişirin.Almanı rəndələyin,quru üzüm,şəkər və darçınla ayrı bir qazanda qovurun.Sonra heyvaları listə düzün və üzərinə almalı qarışımı paylaşdırın.180 dərəcəli sobada 10-15 dəq. bişirin.Soyuduqdan sonra qaymaqla servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!

Loading...
OXŞAR XƏBƏRLƏR
Загрузка...