Loading...

İsti Şokolad Pərisi
Kulinariya
- 05 Sentyabr, 2012
- 2 412 Baxış
Loading...

Tərkibi
1 paket Krem şanti
200 ml (1 stəkan) soyuducuda soyudulmuş süd
200 ml (2 çay stəkanı) süd
4 paket İsti Şokolad
200 ml (2 çay stəkanı) qaynar su
3 çay qaşığı çözünebilir qəhvə
1 çay qaşığı darçın
4 damla Acı badam aroması
Bəzəmək üçün:
1 paket Bitter şokolad
Hazırlanması:
Bəzəmədə istifadə glazür poşetini qaynadırıq və 5 dəqiqə soyumağa qoyun.
Krem şantini soyuq süd ilə 2-3 dəqiqə çalın. Soyuducunda gözlədin.
2 çay stəkanı südü qaynadıb ocaqdan alın. Qəhvəni əlavə edib qarışdırın.
2 çay stəkanı qaynar suyu böyük 4 ədəd fincana paylaşdırın. Üzərlərinə bir paket isti şokolad boşaldın. Əriyincəyə qədər qarışdırın. Hazırladığınız qəhvəli südü, darçın və acı badam aromasını paylaşdırın və qısa bir müddət daha qarışdırın.
Krem şantini krem sıxma torbasına doldurun. Stəkanların üzərinə şəkilli olaraq sıxın.
Glazür poşetini sudan maşa ilə çıxardın, kənarından qatı və krem üzərinə tökün. Gözlətmədən xidmət edin.
Nus olsun..
1 paket Krem şanti
200 ml (1 stəkan) soyuducuda soyudulmuş süd
200 ml (2 çay stəkanı) süd
4 paket İsti Şokolad
200 ml (2 çay stəkanı) qaynar su
3 çay qaşığı çözünebilir qəhvə
1 çay qaşığı darçın
4 damla Acı badam aroması
Bəzəmək üçün:
1 paket Bitter şokolad
Hazırlanması:
Bəzəmədə istifadə glazür poşetini qaynadırıq və 5 dəqiqə soyumağa qoyun.
Krem şantini soyuq süd ilə 2-3 dəqiqə çalın. Soyuducunda gözlədin.
2 çay stəkanı südü qaynadıb ocaqdan alın. Qəhvəni əlavə edib qarışdırın.
2 çay stəkanı qaynar suyu böyük 4 ədəd fincana paylaşdırın. Üzərlərinə bir paket isti şokolad boşaldın. Əriyincəyə qədər qarışdırın. Hazırladığınız qəhvəli südü, darçın və acı badam aromasını paylaşdırın və qısa bir müddət daha qarışdırın.
Krem şantini krem sıxma torbasına doldurun. Stəkanların üzərinə şəkilli olaraq sıxın.
Glazür poşetini sudan maşa ilə çıxardın, kənarından qatı və krem üzərinə tökün. Gözlətmədən xidmət edin.
Nus olsun..
Loading...
OXŞAR XƏBƏRLƏR
Загрузка...