Loading...
Xurmalı peçenye...

Xurmalı peçenye...

Loading...

Xurmalı peçenye...

Xurmalı peçenye vəsaitləri...

6 yemək qaşığı kərəyağı
1.5 su stəkanı un
1 çay qaşığı gül suyu
1 çay qaşığı portağal suyu
3 yemək qaşığı su

İçi üçün...
20 qr xurma 1/4 çay qaşığı portağal suyu

Üzəri üçün...
Pudra şəkəri

Xurmalı peçenye hazırlanması...

İçi üçün, xurmaları kiçik parçalara bölün. İsti su və portağal sununu əlavə edin. Püre konsistensiyasına gələnə qədər çırpın. Soyuması üçün gözlədin.

Xəmiri üçün, otaq istiliyindəki kərəyağını una əlavə edib əzin. Gül suyu, portağal suyu və suyu əlavə edərək sərt bir xəmir əldə edin.

Xəmirdən kiçik kündələr kopartıp ortalarını açaraq xurma püresindən paylaşdırıb bağlayın.

Peçenyeləri az yağlanılmış soba nimçəsinə yerləşdirin. Çəngəllə üzərlərini dəlin. Əvvəldən 180 dərəcəyə nizamlı sobada 20 dəqiqə bişirib soyumağa buraxın. Soyuyunca xidmət qabına alın. Üzərinə pudra şəkər səpib xidmət edin.

Xurmalı peçenye artıq hazır, nuş olsun.

Loading...

OXŞAR XƏBƏRLƏR

Загрузка...

SON XƏBƏRLƏR

Girbinne

5 Oktyabr 2010 00:35

bəyənmədim

FLOR

4 Oktyabr 2010 23:12

ele indi mamaya bunuda deyerem))))

İrmak

4 Oktyabr 2010 21:21

Çaynanb içməyə zordu )) belə ara vaxtı olandada yeməyə yarıyır))
--------------------
Ancax senin qarshinda cokecek dizlerim.

NaNi_17

4 Oktyabr 2010 20:42

eladir.super gorsenir.goresen dadi necedir...

l2a1000

4 Oktyabr 2010 20:26

nyam

Nahid-19

4 Oktyabr 2010 17:51

Bəh bəh bəh nuş olsun....!
--------------------
Sən həyat hekayəmdə yeganə cümləsənki nöqtə qoya bilmirəm

MR.QARRI

4 Oktyabr 2010 14:17

nyam nyam yerivar good

Emil

4 Oktyabr 2010 13:44

Uydaaa...Zordiyee)) nyam
--------------------

To get away clean, you have play dirty.

Special

4 Oktyabr 2010 13:40

nyam