Loading...
Qızardılmış çapaq - RESEPT

Qızardılmış çapaq - RESEPT

Loading...
Qızardılmış çapaq - RESEPT
 
Ərzaqlar:

1 ədəd çapaq balığı

Sousu Üçün:

4 çay qaşığı zeytun yağı
1.5 çay qaşığı soya sousu
2 çay qaşığı sarımsaq suyu
3-5 ədəd dəfnə yarpağı
1 çay qaşığı kəklikotu
Duz, istiot
 
Hazırlanması:

Sous üçün lazımlı bütün ərzaqları qarışdırın və daha sonra süzgəcdən keçirin. Sousun qatı qisimlərindən ayırıb sonra bir müddət soyuducunda saxlayın. Soyuducundan çıxardıqdan sonra balığın quyruğuna və hər iki kənarına çay kaşığıyla bu sousdan tökün. Hər iki tərəfini də yağlayıb kömür üzərində qızardın. Balığı yaşıl soğanla bəzəyərək süfrəyə təqdim edin. 
 
Qeyd: çapaq yerinə başqa balıq da istifadə edə bilərsiniz.
 
 Nuş Olsun!
Loading...

OXŞAR XƏBƏRLƏR

Загрузка...

SON XƏBƏRLƏR

Su zambağı

6 İyun 2015 14:47

Çapaq balığı çətin olur tapmaq.Teşşəkür çox sağ olun.

Ahu 05

28 Fevral 2015 11:30

tesekkurler.....

emiwka

28 Fevral 2015 09:18

Dadli olar....
--------------------
Getdim Sagolun