Loading...

Xardal Souslu Kartof Salatı
Kulinariya
- 30 Oktyabr, 2014
- 1 709 Baxış
Loading...
Ərzaqlar:
3-4 ədəd kartof
1 yemək qaşığı xardal
2 yemək qaşığı mayonez
1 yemək qaşığı zeytun yağı
1 şirin qaşığı sirkə
1 diş sarımsaq
Yarım limon suyu
Duz
Üzəri üçün:
Yaşıl zeytun, cəfəri
Hazırlanması:
Kartofları qaynadın. Qabıqlarını soyun və kub-kub doğrayın. Digər bütün vəsaitlərini qarışdırıb kartofların üzərində gəzdirin. Üzərini yaşıl zeytun dilimləri və cəfəri ilə bəzəyib xidmət edin. İstəyə görə sousun miqdarını artıra bilərsiniz.
Nuş Olsun!
Loading...
OXŞAR XƏBƏRLƏR
Загрузка...