Fon yüklənir...

Breton piroqunun HAZIRLANMA QAYDASI

Breton piroqunun HAZIRLANMA QAYDASI

 

Ərzaqlar:

150 qr kərə yağı
150 qr un
100 q şəkər pudrası
4 ədəd yumurta
Qabartma tozu
200 q giləmeyvə
2-3 ədəd alma
 
Hazırlanması:

Hissələrə bölünmüş yumşaq kərə yağını şəkər pudrası ilə birlikdə mətbəx robotu ilə çalın. 1 yumurta əlavə edib çaldıqdan sonra digər 3 yumurtanın sarısını qatıb yenə çalın.
 
Qabartma tozunu un ilə birlikdə qarışıma əlavə edib qarışdırın.
 
Təmiz yuyulmuş giləmeyvələri doğrayaraq alınan xəmirə əlavə edib əzmədən xəmiri qarışdırın.
 
Xəmiri piroq qabına yerləşdirib almaları dilim-dilim doğrayıb üzərinə qoyun.
 
180 dərəcədə 40-45 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

ŞƏRHLƏR

emiwka

26 Fevral 2015 13:45

Yememişem...
--------------------
Getdim Sagolun

Ahu 05

26 Fevral 2015 12:53

tesekkurler.....

Məlumat

Sayta Qonaq kimi daxil olan ziyarətçilər rəylərini bildirə bilməzlər. Zəhmət olmasa Qeydiyyatdan Keçin və ya sayta öz hesabınızla daxil olun.
Geniş Yığcam