Fon yüklənir...
Загрузка...

Küftə-bozbaş - Resept

Загрузка...

Küftə-bozbaş - Resept

 

İnqrediyentlər:

Qoyun əti – 163 qram
Quyruq – 20 qram
Düyü – 15 qram
Təzə alça – 30 qram
Noxud – 25 qram
Kartof – 150 qram
Baş soğan – 1 ədəd
Zəfəran – 0,1 q, 
Quru nanə, istiot, duz

Hazırlanması:

Küftə-bozbaş üçün sümüklərdən bulyon bişirilir. Qoyun ətinin yumşaq hissəsi baş soğanla birlikdə ətçəkən maşından keçirilir. Qiyməyə düyü, istiot, duz qatılıb yaxşı qarışdırılır. Hər küftənin içərisinə 2-3 ədəd yuyulmuş alça qoyulur.

Noxud bulyonda bişdikdən sonra küftələr bulyona salınır və bişirilir. Həmçinin kartof və narın çərtilib qızardılmış soğan əlavə edilir. Xörəyin hazır olmasına 10-15 dəqiqə qalmış ona duz, istiot və zəfəran məhlulu əlavə edilib hazır vəziyyətə çatdırılır. Süfrəyə veriləndə üzərinə keşniş, yaxud quru nanə səpilir.

Nuş olsun!
Загрузка...

ŞƏRHLƏR

aysel muradova

23 Fevral 2015 17:03

Xowlayiram

Ahu 05

23 Fevral 2015 13:17

tesekkurler...... nyam

serxanbatista

23 Fevral 2015 12:22

beh beh beh beh
loading...

Məlumat

Sayta Qonaq kimi daxil olan ziyarətçilər rəylərini bildirə bilməzlər. Zəhmət olmasa Qeydiyyatdan Keçin və ya sayta öz hesabınızla daxil olun.
Загрузка...