Fon yüklənir...
Загрузка...

Səbzi-qovurma plov - Resept

Загрузка...

Səbzi-qovurma plov - Resept

 

İnqrediyentlər:

500 qram suda bişmiş xırda doğranmış qoyun və ya mal əti

3 ədəd baş soğan

4-5 dəstə göyərti  - kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq

4-5 ədəd alça turşusu

2 xörək qaşığı əridilmiş kərə yağı

limon turşusu – 0,3 qram və ya abqora 

Duz, istiot

Hazırlanması:

Yumşaq qoyun əti 35-40 qramlıq tikələrə doğranır, duz və istiot vurulub qızardılır. Ətin üzərinə yağda qızardılmış soğan, abqora, iri doğranılmış göyərti əlavə edib bişirilir. Ayrıca bişirilimiş plovun bir hissəsinə zəfəran vurulur. Boşqaba çəkilib yanına səbzi – qovurma qoyulur, üzərinə yağ tökülür.

Nuş olsun!
Загрузка...

ŞƏRHLƏR

emiwka

22 Fevral 2015 13:10

Tesekurler.
--------------------
Getdim Sagolun

Ahu 05

22 Fevral 2015 10:06

tesekkurler...
loading...

Məlumat

Sayta Qonaq kimi daxil olan ziyarətçilər rəylərini bildirə bilməzlər. Zəhmət olmasa Qeydiyyatdan Keçin və ya sayta öz hesabınızla daxil olun.
Загрузка...